top of page
AdobeStock_298880108_edited.jpg
DJI_0358_edited_edited2.jpg

Våre turer

Guiden tar dere med inn Adventdalen opp til Gruve 7 (NB! vær og føre forhold), hotellneset, opp til Gruve 3 og Frøhvelvet. Guiden forteller om selvopplevde historier fra over 50 år tilbake i tid, med gruvedrift og "Company Town" til lokalstyre. Magnus Huseby kom til øya og byen tidlig på 60-tallet og kan fortelle om livet i Longyearbyen fra den gang og nå. Turen avsluttes i Longyearbyen.

Fra oktober til februar arrangerer vi nordlys-turer.

LONGYEARBYEN RUNDT FORMIDDAG

Bli med på en autentisk, historisk og personlig rundtur i Longyearbyen. Daglig avgang kl. 09:00.

KROA1.jpg

LONGYEARBYEN RUNDT FORMIDDAG
AVSLUTTES MED LUNSJ PÅ KROA

Bli med på en autentisk, historisk og personlig rundtur i Longyearbyen. Daglig avgang kl. 09:00. Vi avslutter turen med lunsj på Kroa kl. 12:00. Valg av meny og drikke for gjestenes egen regning. Guiden blir med og forteller om selvopplevde historier fra byen.

AdobeStock_176670905.jpeg

NORDLYSTURER
OKTOBER TIL MARS

Opplev den mystiske mørketiden på Svalbard med på alt fra spektakulære naturfenomen til imponerende kulinariske opplevelser. Vår guide vil være sammen med deg hele kvelden og sørge for at du har det så komfortabelt og varmt som mulig.

Longyearbyen - the worlds northernmost town-1_edited.jpg

LONGYEARBYEN RUNDT ETTERMIDDAG

Bli med på en autentisk, historisk og personlig rundtur i Longyearbyen. Daglig avgang kl. 15:00.

polarrigg3.jpg

LONGYEARBYEN RUNDT ETTERMIDDAG
AVSLUTTES MED MIDDAG PÅ POLARRIGGEN

Bli med på en autentisk, historisk og personlig rundtur i Longyearbyen. Daglig avgang kl. 15:00. Avsluttes med middag på Polarriggen kl. 19:00. Valg av meny og drikke for gjestenes egen regning. Guiden blir med og forteller om selvopplevde historier fra byen.

bottom of page