top of page

«Magnus, du er hjemme».

Sjåfør og guide Magnus Huseby forteller hvordan det var å komme hjem til stedet han er oppvokst. Til Longyearbyen på Svalbard. Der fjellet «Sukkertoppen» gav ham en knyttneve i brystet


Det beste på Svalbard, og spesielt Longyearbyen, er i følge Magnus årstidene, hjelpsomheten og samhørigheten. Det er ikke vanskelig å tenke seg at befolkningen på en isolert øy i polare strøk får et helt spesielt forhold til hverandre. Der felles naturopplevelser og utfordringer deles på kryss og tvers av generasjoner. Og tilreisende gjester. Med Magnus som sjåfør og guide kommer du tettere på dette livet enn det en tradisjonell sightseeing kan tilby. Start din Svalbard-opplevelse med en tur med Longyearbyen Guiding.


Ut med beina først


De som har tilbragt noen år her oppe vet det blir vanskelig og forlate det. Samholdet, hjelpsomheten og den helt spesielle atmosfæren er noe du for blir avhengig av.


Walter Rist Christensen kom til Svalbard fot for 3-4 år siden. Han jobber ved kraftverket i byen og er maskinist. Han guider dere i byen og nærområdene på jakt etter gode bilder og forteller historier fra byen ved de kalde kyster.
107 visninger

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page