top of page

Autentisk, historisk og personlig. Bli med Magnus på tur.

Oppdatert: 28. okt. 2022

Vår sjåfør og guide Magnus Huseby gir deg et historisk innblikk i livet på Svalbard og i Longyearbyen. Han er oppvokst her og med sine 30 år på baken i denne naturperlen får du et innblikk i livet her du ikke får noen andre steder.


Ta med kamera, eller vi tar bilder for dere på turen. Guiden tar dere med til Frøhvelvet, Gruve7 fjellet, Eiscat, (NB! vær og føre forbehold) Hotellneset og til utsiktspunkter nær Longyearbyen og forteller om selvopplevde historier fra over 50 år tilbake i tid, med gruvedrift og "Company Town" til Lokalstyre. Magnus Huseby som guider om byen kom til øya tidlig på 60-tallet og kan fortelle om livet i Longyearbyen fra den gang og nå.Opplev Pyramiden eller Barentsburg med båt.


Vær med oss på en oppdagelses reise i en by hvor tiden har stått stille, nemlig spøkelsesbyen Pyramiden. På tur mot Pyramiden avlegger vi et lite besøk innom Skansbukta.Dagsturer til Pyramiden eller Barentsburg med lokalbåt. Guide og fotograf kan følge med grupper eller firma og kan både filme og ta bilder for gruppe/firma på turen. Vi ordner bestilling av tur med lokalbåt.


110 visninger

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page